Eficacitate dovedităCompoziție naturalăRecomandat de nutriționiști
comandă

Sunteți gata să vedeți în oglindă
reflecția la care ați visat demult?

Cu KETO DIET slăbesc toți!

  • Arde excesul de grăsime
  • Scade pofta de mâncare
  • Energizează

Numai astăzi!

reducere de 50%
07
18
37
159 RON
în loc de 318RON

Ce putem mânca pentru a slăbi? Fiți de acord că de multe ori v-ați pus această întrebare

sparge toate stereotipurile legate de slăbire,
permițându-vă să mâncați orice doriți.

GrăsimiProteineCarbohidrați

Nu mai este necesar:

Să calculați caloriile

Să renunțați la carbohidrați

Să țineți foame

Mănânci și slăbești? Acum este real cu

Vreau să slăbesc

Cum funcționează
și dieta cetogenică

Principiul acțiunii se bazează pe capacitatea corpului nostru de a primi energie nu numai din carbohidrați, ci și din grăsimi.

Dieta cetonă induce organismul într-o stare de cetoză, în care organismul folosește grăsimea viscerală subcutanată și periculoasă ca principală sursă de energie.

CETOZA este un proces metabolic natural în care organismul folosește grăsimea ca sursă de energie!

Corpurile cetonice reprezintă baza ,
iată de ce cu acest complex slăbesc toți!

КЕТО DIET conține cetone de zmeură care sunt complet identice cu cetonele care se formează în ficatul nostru. De obicei, durează de la 7 la 10 zile pentru a atinge cetoza.

Spre deosebire de o dietă cetonă obișnuită, cu КЕТО DIET nu trebuie să renunțați la carbohidrați și să vă chinuiți cu o dietă obositoare: doar o capsulă de КЕТО DIET va reduce acest timp la 40-50 de minute, timp în care organismul va elabora un număr suficient de corpuri cetonice și va începe să transforme în energie celulele adipoase acumulate.

Principalul avantaj al cetonelor de zmeură este că acestea intră rapid în funcție.

- cea mai confortabilă slăbire pentru cei care doresc să reducă greutatea corporală!

Fără exerciții fizice

Fără foame

Nu dăunează sănătății

Vreau să slăbesc

Formula de slăbire activă în
fiecare capsulă

Cetone de zmeură

Acțiunea lor este similară cu corpurile cetonice pe care organismul însuși le produce. Acestea transformă grăsimea în energie, accelerează metabolismul și suprimă senzația de foame.

Beta sitosterol

Neutralizează efectele negative ale dietei fără carbohidraţi, curăță pereții vaselor sangvine de colesterol, îmbunătățește imunitatea, încetinește îmbătrânirea organismului.

Coenzima Q10

Absența Q10 provoacă obezitate în aproape 100% din cazuri. Transformă grăsimile și zahărul în energie, mărește elasticitatea pielii, împiedicând îmbătrânirea acesteia.

L-carnitină

Este o substanță naturală aferentă vitaminelor din grupul B. Aceasta normalizează procesele metabolice, accelerează regenerarea țesuturilor și reglează pofta de mâncare.

Bromelaină

Aceasta este o componentă găsită în ananas și kiwi. Contribuie la descompunerea activă a grăsimii viscerale, elimină excesul de apă din organism.

Sinefrina

Distruge celulele grase, asigură drenajul limfatic. Contribuie la arderea intensă a caloriilor, mărește capacitatea de muncă și rezistența.

Părerea specialistului despre

”КЕТО DIET este un mijloc inovator care funcționează de la prima utilizare, pornind procesul de cetoză imediat și impunând corpul dvs. să scape de grăsimea corporală.

КЕТО DIET are un efect calmant, normalizează pofta, reglează fonul hormonal și accelerează metabolismul. Iar asta înseamnă că veți slăbi rapid și eficient, fără riscul de a acumula din nou greutate - acest lucru este pur și simplu exclus.

Recomand acest preparat tuturor celor care intenționează să întrerupă o dată și pentru totdeauna procesul de acumulare de grăsime și să stimuleze organismul la arderea depunerilor odioase!”

Mădălina Stanciu,
medic nutriționist cu experiență de 30 de ani în domeniu

- Un instrument inovator care funcționează
de la prima utilizare!

Studiile clinice

În 2019, savanții de la Institutul Național de Alimentație au efectuat un studiu al preparatului КЕТО DIET pe un grup de 274 de voluntari. Toți aceștia au luat preparatul conform instrucțiunilor. La sfârșitul studiului, au fost obținute următoarele date:

99%
Ameliorarea stării generale
94%
Scăderea poftei de mâncare
89%
Reducerea cantității
de grăsime viscerală
92%
Reducerea cantității
de grăsime subcutanată
97%
Lipsa de edeme
vă puteți convinge de sine stătător

garantat îmbunătățește
toți indicatorii de sănătate

1Scădere și control al greutății corporale
2Normalizarea nivelului de colesterol
3Reducerea fără intervenție chirurgicală a stomacului
4Lipsa dorinței de a consuma alimente dăunătoare și dulci
5Confortul psihologic
6Reducerea umflării și transpirației
7Creșterea fermității și elasticității pielii
8Senzație de vigoare, impuls de energie

Recenziile clienților

Elena, 35 de ani

”Mulți ani la rând am încercat să lupt contra greutății excesive, am testat o mulțime de diete și mijloace pentru slăbire, dar fără nici un rezultat. Despre КЕТО DIET am aflat într-un moment de disperare completă. Am început să-l administrez fără mari speranțe, dar am rămas surprinsă, când am urcat pe cântar după o săptămână de la începutul cursului. Și toate acestea în ciuda faptului că nu am ajustat absolut deloc dieta și nu am renunțat practic la nimic! Am continuat să-l iau conform instrucțiunilor și am scăpat de 15 kilograme în plus, în doar într-o lună!”

Teodor, 23 ani

”De mine a avut grijă bunica și corespunzător ca pe nepotul preferat mă alinta cu tot felul de prăjituri și dulciuri. Drept rezultat la 18 ani cântăream 100 kg. Pentru a slăbi am început să frecventez sala sportivă, masa musculară creștea, iar grăsimea nu dispărea. Apoi, antrenorul mi-a recomandat să încerc КЕТО DIET - la noi toți sportivii folosesc acest preparat pentru a ”se usca” înainte de competiție. Acest mijloc într-adevăr funcționează! M-am eliberat de excesul de grăsime, mușchii au devenit mai proeminenți. Am reușit să am un corp perfect, datorită acestui preparat!”

Mariana, 29 de ani

”După sarcină m-am îngrășat cu 30 de kilograme. Mă uram, nu puteam să mă uit la mine în oglindă, dar nu reușeam nicidecum să slăbesc. Stam acasă cu copilul și îmi era greu să mă limitez, iar timp de a frecventa sala sportivă nu aveam. Întâmplător am citit într-o revistă despre КЕТО DIET. Pentru mine el a devenit ultima speranță. Și nu m-am decepționat în acest preparat. M-am eliberat de kilogramele în plus fără mari eforturi și limitări în alimentație doar timp de câteva luni. Recomand tuturor, într-adevăr funcționează!”

- nu va trebui să renunțați la stilul de viață
și la preferințele alimentare

Sunteți gata să vedeți în oglindă
reflecția la care ați visat demult?

Cu KETO DIET slăbesc toți!

  • Arde excesul de grăsime
  • Scade pofta de mâncare
  • Energizează

Numai astăzi!

reducere de 50%
07
18
37
159 RON
în loc de 318RON

Cum lucrăm

Lăsați o cerere pe site-ul nostru

Vă vom telefona pentru confirmarea comenzii

Livrăm comanda dvs. prin intermediul serviciul de curieri timp de 3-7 zile